O NAŠIH IZDELKIH

Bernix načrtuje in proizvaja ročno izdelano pohištvo po meri, kar pomeni, da nudimo tudi možnost za izdelavo naših izdelkov po različnih dimenzijah, ki ustrezajo stranki. Stranka lahko zagotovi svoje lastne mere za naše oblike izdelkov in izbira lahko tudi med drugimi materiali. Za takšno željo nam pišite na naš email info@bernix.si in vam bomo pripravili posebno ponudbo.

Izdelek, ki ga boste prejeli bo imel isto vrsto marmorja, ki ste ga naročili, vendar vzorec bo nekoliko drugačen, kot na sliki na naši spletni strani, kajti v naravi ima vsak naravni kamen edinstven vzorec. Vedno izberemo najboljše kose marmorja za naše mize, kar naredi vsak izdelek Bernix edinstven in izjemen. Če je izdelek na voljo na zalogi, boste prejeli isti izdelek kot je na sliki na spletni strani.

Marmor je porozen material, ki zahteva posebno skrb za preprečevanje madežev in lahkih odrgnin. Če je marmor lakiran (pokrit s posebno zaščito) to pomeni, da je varno zaščiten pred agresivnimi tekočinami in poškodbami. Toda za izdelke, ki imajo poliran marmor bodite pozorni, saj je površina zelo občutljiva. Zaželeno je da pri uživanju hrane in pijače uporabljate podstavke za korace ali krožnike. Elementi z vročo ali hladno površino ne smejo biti v neposrednem stiku z marmorjem. Vsako razlito tekočino je treba takoj očistiti. Vsaka kisla ali alkalna snov lahko poškoduje površino. Za čiščenje uporabite PH nevtralni detergent, razredčen v vodi ali izdelek za čiščenje, posebej zasnovan za nego marmorja.

Prašne površine enkrat ali dvakrat na teden prebrišite z mehko krpo. Marmor prebrišite s krpo, navlaženo v topli vodi in nato ga prebrišite še s suho krpo.

Za naročilo izdelka na naši spletni strani vam ni potrebno biti registriran. Uporabniki lahko kupujejo brez registracije. Vendar pa je registracija priporočljiva, saj ima registriran uporabnik dostop do zgodovine naročil ali seznama želja. Poleg tega bodo naši registrirani uporabniki med prvimi, ki bodo seznanjeni z novostmi in imeli posebne ugodnosti pri nakupu naših izdelkov.

Ustvarjanje računa pri nas je preprosto. Vse kar potrebujemo je vaš e-poštni naslov in geslo. Račun lahko ustvarite tukaj >>

BERNIX Furniture Design daje 1 leto garancije na vse izdelke. Več o garanciji si lahko preberete v  pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, na katera nismo odgovorili ali informacije, ki jih nismo navedli se lahko obrnete na naš elektronski naslov info@bernix.si ali nas pokličite.

NAROČILO, DOSTAVA IN PLAČILNI POGOJI

Naši izdelki so skrbno zapakirani v zaščitno embalažo, posebej zasnovano za zaščito izdelkov pred poškodbami med dostavo. Na vsaki embalaži so varnostni simboli za skrben in varen transport, ki omogočajo da paket prispe do stranke nepoškodovan.

Dostavna služba dostavlja naše izdelke neposredno do vrat vašega doma. Dostavna služba vas bo predhodno kontaktirala, tako da se boste lahko dogovorili za čas dostave, ki vam ustreza.

Stroške dostave in stroške carine krije stranka. Stroški dostave se izpišejo, ko ob naročilu izpolnete svoje podatke in so vključeni v skupno končno ceno. Stroški dostave so odvisni od teže izbranega izdelka in države kamor bi želeli prejeti naš izdelek.

Ob pričetku dostave obvestimo kupca in mu zagotovimo sledilno številko (tracking number), s katero lahko sledi pošiljki.

Dostavljamo v naslednje države: Slovenija, Avstrija, Hrvaška, Nemčija, Italija, Češka, Madžarska, Srbija, Slovaška, Belgija, Bolgarija, Francija, Velika Britanija, Nizozemska, Poljska, Romunija, Danska, Finska, Grčija, Irska, Latvija, Litva , Španija, Švedska, Švica, Norveška, Turčija, Republika Makedonija, Ruska federacija, Belorusija, Ukrajina, Izrael, Islandija, Gruzija, Albanija, Kanada, Združene države Amerike, Mehika. Za druge destinacije nam pišite na info@bernix.si.

Čas izdelave pohištva traja 4-5 tednov ali 4-7 tednov v primeru lakiranja. Dostava traja od 1 do 7 dni po vsej Evropi.  Za ostale destinacije vas lahko obvestimo v skladu z vašo zahtevo, zato nam pišite na info@bernix.si. Če je izdelek na zalogi, ga lahko prejmete že v roku enega tedna.

Dostava traja od 1 do 7 dni po vsej Evropi. Za ostale destinacije vas lahko obvestimo v skladu z vašo zahtevo, zato nam pišite na info@bernix.si. Kadar je naročilo dano za dostavo, kupca obvestimo in mu zagotovimo sledilno številko, s katero lahko sledi pošiljki.

V primeru, da pride izdelek poškodovan ali okvarjen, nam pošljite fotografije škode in nas takoj kontaktirajte na info@bernix.si. V primeru poškodovanega izdelka bomo krili stroške vrnitve izdelka in vam poslali nov izdelek. Če se odločite, da ne želite več zamenjave, boste prejeli celotno plačano vrednost nazaj.

V tem primeru se najprej obrnite na nas na info@bernix.si , posredovali vam bomo vse potrebne informacije in navodila.

Bernix Furniture Design deluje preko PayPal Payments, zato sprejemamo kreditne kartice, debetne kartice, Mastercard, Visa, PayPal in PayPal Credit.

Bernix  Furniture Design deluje po principu 100% predplačila ob naročilu.

V spletni trgovini www.bernix.si lahko plačujete na naslednje načine:

  • plačilo po predračunu (s položnico ali elektronsko banko)
  • plačilo preko PayPal (sprejemamo vse kreditne kartice, debetne kartice, PayPal, PayPal credit)

Ko izberete izdelek na spletnem mestu in ga dodate v košarico, sledite navodilom, ki vas bodo vodila do plačilnih možnosti.

Brand Bernix Furniture Design je registriran kot samostojni podjetnik (S.P.) in trenutno ni davčni zavezanec za obračun DDV po 1.točki 94.člena ZDDV-1, zato našim izdelkom ni treba zaračunati DDV.