NAVDIH IZ LJUBEZNI IN STRASTI DO NARAVE

Naša uspešna zgodba in vizija.

Naša želja je prinesti lepoto naravnega kamna v sodobno oblikovanje pohištva.

Naša zgodba in vizija

BERNIX furniture design je mlada slovenska pohištvena blagovna znamka, specializirana za izdelavo ekskluzivnega, ročno izdelanega pohištva vrhunske kakovosti, ki združuje edinstven naravni marmor in sodoben dizajn. Naša želja je prinesti lepoto naravnega kamna v oblikovanje notranjega pohištva.

BERNIX furniture design je mlada slovenska pohištvena znamka. Ustanovljena je bila leta 2017 v sodelovanju poročenega para Ekaterine in Boruta Bernika.

Kaj počnemo:

Specializirani smo v oblikovanju in izdelavi ekskluzivnega ročno izdelanega pohištva vrhunske kakovosti, ki združuje edinstven naravni marmor in sodoben dizajn. Navdih za oblikovanje našega pohištva jemljemo iz ljubezni in strasti do narave. Naša želja je prinesti lepoto naravnega kamna v  oblikovanje notranjega pohištva.

Naravni marmor je plemeniti material, ki se uporablja v arhitekturi in kiparstvu že od starodavne Grčije in Rima. Ponovno postaja vse bolj priljubljen material, ki se ga vedno bolj uporablja v sodobni arhitekturi in oblikovanju. Naravni marmor ima veliko dekorativno vrednost in lepoto, ki lahko naredi vsako notranjost, okrašeno s tem plemenitim materialom, razkošno in izjemno.

Z našim navdihom nad marmorjem smo se odločili ustvariti novo pohištveno blagovno znamko ekskluzivnega, ročno izdelanega in sodobnega pohištva, izdelanega iz edinstvenih, visokokakovostnih naravnih materialov. Od samega začetka smo se osredotočili na ustvarjanje edinstvenih kosov pohištva z naravnim marmorjem in jeklom.

Naš cilj je, da vam zagotovimo izjemne unikatne izdelke vrhunske kakovosti, ki bodo osvetlili vaš prostor s svojo lepoto in čarom.

BERNIX furniture design načrtuje in izdeluje ročno izdelano pohištvo po meri, kar pomeni, da nudimo tudi možnost izdelave naših izdelkov po različnih dimenzijah, ki ustrezajo vam. Zagotovite nam lahko svoje lastne mere za naše oblike izdelkov in izbirate lahko tudi med drugimi materiali. Za takšno željo nam pišite na naš email info@bernix.si in pripravili vam bomo posebno ponudbo.

Naše marmorne mize si lahko ogledate v razstavnem salonu ORION Intertrade v Ljubljani.

O NAŠIH IZDELKIH

ROČNO IZDELANO POHIŠTVO V SLOVENIJI

Vsak BERNIX  izdelek  je rezultat uporabe sodobnega oblikovanja, najboljših materialov in vrhunske kakovosti. Vse BERNIX izdelke izdelujejo obrtniki, ki uporabljajo visoko obrtniško znanje preneseno iz generacije v generacijo v kombinaciji z najsodobnejšimi tehnikami. Naše pohištvo je ročno izdelano v Sloveniji.

Vsaka kavna mizica lahko v prostoru deluje kot samostojni element ali del lepe kompozicije z drugimi mizicami. BERNIX mizice lahko uporabljate tako v stanovanjskih kot v javnih prostorih.

Za vsako vrsto izdelka lahko izbirate med 7 različnimi vrstami marmorja in 3 različnimi možnostmi kovinskih podnožij, tako ima vsak izdelek 21 različnih kombinacij.

Izdelava

V BERNIX furniture design so izdelki narejeni po naročilu. Vsak izdelek BERNIX je ročno izdelan po naročilu stranke. Vsaki stranki posebej želimo izdelati edinstven, ročno izdelan kos pohištva, z veliko pozornostjo do detajlov in kakovosti.

Celotna izdelava enega kosa pohištva od naročila traja približno 4 do 5 tedne. V primeru izbire lakiranja (posebni zaščitni premaz za zaščito marmorja) postopek izdelave traja 8-9 tednov.

Proces proizvodnje vključuje izbor najboljšega kosa marmorja z edinstvenim vzorcem po naročilu kupca, rezanje in obdelavo marmorja s strani izkušenih obrtnikov.

Obdelava marmorja je možna na dva načina:

  • POLIRANJE – obdelava kamna, možna v sijaju ali mat.
  • LAKIRANJE - poseben zaščitni premaz, pri katerem se uporablja edinstven postopek zaščite marmorja pred agresivnimi tekočinami in poškodbami. Zagotavlja dodatno zaščito marmorja in je na voljo v mat ali sijajni obdelavi. Lakiranje marmorja priporočamo pri redni uporabi kavnih miz za serviranje hrane in pijače (v restavracijah, kavarnah, laungah itd.).

Po poliranju ali lakiranju se marmor pritrdi na posebej ročno izdelano kovinsko podnožje. Celoten izdelek je nato zapakiran v zaščitno embalažo, posebej zasnovano za zaščito naših izdelkov pred poškodbami med dostavo.

NOVO V PONUDBI

Oblikovanje interierja

Nudimo tudi storitev oblikovanja interjerjev. Po vaših željah pripravimo koncept notranje opreme, vse potrebne načrte, realistične 3d vizualizacije, predlog pohištva in izbiro ustreznih materialov. Od koncepta do realizacije!

Lahko nas kontaktirate kadarkoli. Hitro se odzovemo in zavezujemo se k zagotavljanju najboljše storitve in kakovosti za naše stranke.