Novo
Previous product
Dolos - Carrara 1366.94 1533.45 
Nazaj na izdelke
Next product
Celine - Calacatta Gold 2580.32 2940.52 

Harmony – Coffee marble

1876.49 2103.02 

Kavna miza Harmony je zasnovana tako, da združuje tanko elegantno podnožje in naravni marmor z zaobljenimi robovi.  Oblika mizice daje videz uravnoteženosti , saj se linije podnožja ujemajo z zaobljeno obliko kamnitega dela, medtem ko so vertikalne noge rahlo pomaknjene  na noter, kar daje mizi lebdeč  videz. Elegantni zaobljeni robovi iz marmorja in kovinskega podnožja dodajo mizi poseben čar. Ta edinstven kos pohištva bo zagotovo pritegnil pozornost v katerem koli prostoru.

Marmor je lahko poliran ali lakiran.

Na voljo v 2 velikostih: 100x50x35cm in 120x6x35cm.

Opomba: Vse marmorne plošče so nekoliko drugačne kot na slikah, saj je vsak vzorec marmorja v naravi različen in edinstven.

ČAS IZDELAVE:
V BERNIX furniture design so izdelki narejeni po naročilu. Vsak izdelek BERNIX je ročno izdelan po naročilu stranke. Čas izdelave pohištva od naročila traja 4-5 tednov.  V primeru lakiranja (posebna zaščita marmorja) čas izdelave traja 8-9 tednov. Dostava traja od 1 do 7 dni po vsej Evropi.

Počisti
Šifra: HA114P1 Kategorija:
Opis

Kavna mizica Harmony je zasnovana tako, da združuje tanko elegantno podnožje in naravni marmor z zaobljenimi robovi.  Oblika mizice daje videz uravnoteženosti , saj se linije podnožja ujemajo z zaobljeno obliko kamnitega dela, medtem ko so vertikalne noge rahlo pomaknjene na noter, kar daje mizici lebdeč videz. Elegantni zaobljeni robovi iz marmorja in kovinskega podnožja dodajo mizici poseben čar. Ta edinstven kos pohištva bo zagotovo pritegnil pozornost v katerem koli prostoru.

Marmor je lahko poliran ali lakiran.

Na voljo v dveh velikostih: 100x50x35cm in 120x6x35cm.

Mizica se lahko uporablja kot  samostojni element ali kot modularno sestavo z drugimi mizicami Bernix. Na voljo je v čudoviti izbiri naravnega marmorja v Nero Marquini, Coffee Marble, Calacatta Gold, Carrara, Verde Alpi, Hotavlje, Vetro Bianco v kombinaciji s prašno barvanim kovinskim podnožjem.

Opomba: Vse marmorne plošče so nekoliko drugačne kot na slikah, saj je vsak vzorec marmorja v naravi različen in edinstven.

Dodatne informacije
Teža 20 kg
Dimenzije 100 × 50 × 35 cm
Kovinsko podnožje

Črna barva (mat), Črna barva (sijaj)

Zaključna obdelava

Poliranje, Lakiranje

Dimenzija plošče

2 cm

Čas izdelave

4-8 tednov

Materiali

Materiali

KOMBINACIJA DVEH VRHUNSKIH MATERIALOV

Edinstven naravni marmor in elegantno jeklo

MARMOR

  • Marmor ima veliko dekorativno vrednost in lepoto. Vsak kos naravnega kamna, ki ga je narava ustvarila skozi milijone let, je zagotovo nekaj veličastnega in atraktivnega.
  • Zgornji deli miz so na voljo v čudovitem izboru naravnega kamna: Nero Marquina, Carrara, Calacatta Gold, Verde Alpi, Coffee Marble, Hotavlje, Vetro Bianco
  • Vsi marmorji poleg slovenskega marmorja iz Hotavelj v celoti izvirajo iz Italije.

KOVINSKO PODNOŽJE

  • Naša kovinska podnožja so izdelana s posebnim poudarkom do detajlov in trajnosti.
  • Podnožja so zasnovana tako, da podpirajo plošče iz naravnega kamna in dajejo privlačen in lahkoten videz.
  • Podnožja za mizice so na voljo v elegantnem poliranem jeklu v krom, medenini ali črni barvi.
Nega izdelkov

Nega izdelkov

MARMOR

Marmor je porozen material, ki zahteva posebno skrb za preprečevanje madežev in lahkih odrgnin. Pri Izdelkih, ki imajo poliran marmor bodite pozorni, saj je površina zelo občutljiva.

Nasveti:

  • Zaželeno je, da pri uživanju hrane in pijače uporabljate podstavke za kozarce ali krožnike.
  • Elementi z vročo ali hladno površino ne smejo biti v neposrednem stiku z marmorjem.
  • Vsako razlito tekočino je treba takoj pobrisati z mehko krpo, da preprečimo absorbacijo tekočine v kamen.
  • Razlito območje posušite z mehko suho krpo. Vsaka kisla ali alkalna snov lahko poškoduje površino.

Površino obrišite enkrat ali dvakrat na teden z mehko krpo. Marmor lahko pobrišete s krpo, navlaženo v topli vodi. Po čiščenju z navlaženo krpo, marmor nato temeljito obrišite še z mehko suho krpo. Za bolj temeljito čiščenje uporabite PH nevtralni detergent, razredčen v vodi ali izdelek za čiščenje, posebej zasnovan za nego marmorja.

KOVINSKO PODNOŽJE

Polirano kovino čistite z vlažno bombažno krpo. Po čiščenju temeljito obrišite še s suho mehko krpo. Ne uporabljajte čistil z alkoholom ali topil za kovine.

Dostava

Dostava

Naši izdelki so skrbno zapakirani v zaščitno embalažo, posebej zasnovano za zaščito izdelkov pred poškodbami med dostavo. Na vsaki embalaži so varnostni simboli za skrben in varen transport, ki omogočajo da paket prispe do stranke nepoškodovan.

Dostavna služba dostavlja naše izdelke neposredno do vrat vašega doma. Dostavna služba vas bo predhodno kontaktirala, tako da se boste lahko dogovorili za čas dostave, ki vam ustreza.

Stroške dostave in stroške carine krije stranka. Stroški dostave se izpišejo, ko ob naročilu izpolnete svoje podatke in so vključeni v skupno končno ceno. Stroški dostave so odvisni od teže izbranega izdelka in države kamor bi želeli prejeti naš izdelek.

Ob pričetku dostave obvestimo kupca in mu zagotovimo sledilno številko (tracking number), s katero lahko sledi pošiljki.

Dostavljamo v naslednje države: Slovenija, Avstrija, Hrvaška, Nemčija, Italija, Češka, Madžarska, Srbija, Slovaška, Belgija, Bolgarija, Francija, Velika Britanija, Nizozemska, Poljska, Romunija, Danska, Finska, Grčija, Irska, Latvija, Litva , Španija, Švedska, Švica, Norveška, Turčija, Republika Makedonija, Ruska federacija, Belorusija, Ukrajina, Izrael, Islandija, Gruzija, Albanija, Kanada, Združene države Amerike, Mehika. Za druge destinacije nam pišite na info@bernix.si.

Čas izdelave pohištva traja 4-5 tednov ali 4-7 tednov v primeru lakiranja. Dostava traja od 1 do 7 dni po vsej Evropi.  Za ostale destinacije vas lahko obvestimo v skladu z vašo zahtevo, zato nam pišite na info@bernix.si. Če je izdelek na zalogi, ga lahko prejmete že v roku enega tedna.

Dostava traja od 1 do 7 dni po vsej Evropi. Za ostale destinacije vas lahko obvestimo v skladu z vašo zahtevo, zato nam pišite na info@bernix.si. Kadar je naročilo dano za dostavo, kupca obvestimo in mu zagotovimo sledilno številko, s katero lahko sledi pošiljki.

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Harmony – Coffee marble”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja