Previous product
Aphrodita - Coffee Marble 1437.20 2047.13 
Nazaj na izdelke
Next product
1922.80 2549.81 

Aphrodita – Verde Alpi

1454.54 2065.08 

Klubska marmorna miza Aphrodita je izdelana v pravokotni obliki. Sestavljen je iz dveh glavnih elementov; elegantnega ročno izdelanega kovinskega podnožja in ročno obdelanega naravnega kamna –  marmorja. Ta čudovita klubska miza se bo popolnoma prilagodila vsem vrstam interjerja in zagotovo postala središče kompozicije v vsakem prostoru.

Opomba: Vse marmorne plošče so nekoliko drugačne kot na slikah, saj je vsak vzorec marmorja v naravi različen in edinstven.

ČAS IZDELAVE:
V BERNIX furniture design so izdelki narejeni po naročilu. Vsak izdelek BERNIX je ročno izdelan po naročilu stranke. Čas izdelave pohištva od naročila traja 4-5 tednov. V primeru lakiranja (posebna zaščita marmorja) čas izdelave traja 4-7 tednov. Dostava traja od 1 do 7 dni po vsej Evropi.

Počisti
Šifra: aphrodita-verde-alpi Kategorija:
Opis

Klubska marmorna miza Aphrodita je izdelana v pravokotni obliki. Sestavljen je iz dveh glavnih elementov; elegantnega ročno izdelanega kovinskega podnožja in ročno obdelanega naravnega kamna –  marmorja. Ta čudovita klubska miza se bo popolnoma prilagodila vsem vrstam interjerja in zagotovo postala središče kompozicije v vsakem prostoru.

Na voljo je v čudoviti izbiri naravnega marmorja v Nero Marquini, Coffee Marble, Calacatta Gold, Carrara, Verde Alpi, Hotavlje, Vetro Bianco in različnim poliranem kovinskem podnožju v  kromu, medenini ali črni barvi.

Opomba: Vse marmorne plošče so nekoliko drugačne kot na slikah, saj je vsak vzorec marmorja v naravi različen in edinstven.

Dodatne informacije
Teža 31 kg
Dimenzije 90 × 60 × 35 cm
Kovinsko podnožje

Črna barva (mat), Črna barva (sijaj), Medenina, Krom

Zaključna obdelava

Poliranje, Lakiranje

Dimenzija plošče

2 cm

Čas izdelave

4-7 tednov

Na zalogi

Hotavlje – Črna

Dodatki

Marmorna plošča je pritrjena na kovinsko podnožje s štirimi skritimi vijaki.

Materiali

Materiali

KOMBINACIJA DVEH VRHUNSKIH MATERIALOV

Edinstven naravni marmor in elegantno jeklo

MARMOR

  • Marmor ima veliko dekorativno vrednost in lepoto. Vsak kos naravnega kamna, ki ga je narava ustvarila skozi milijone let, je zagotovo nekaj veličastnega in atraktivnega.
  • Zgornji deli miz so na voljo v čudovitem izboru naravnega kamna: Nero Marquina, Carrara, Calacatta Gold, Verde Alpi, Coffee Marble, Hotavlje, Vetro Bianco
  • Vsi marmorji poleg slovenskega marmorja iz Hotavelj v celoti izvirajo iz Italije.

KOVINSKO PODNOŽJE

  • Naša kovinska podnožja so izdelana s posebnim poudarkom do detajlov in trajnosti.
  • Podnožja so zasnovana tako, da podpirajo plošče iz naravnega kamna in dajejo privlačen in lahkoten videz.
  • Podnožja za mizice so na voljo v elegantnem poliranem jeklu v krom, medenini ali črni barvi.
Nega izdelkov

Nega izdelkov

MARMOR

Marmor je porozen material, ki zahteva posebno skrb za preprečevanje madežev in lahkih odrgnin. Pri Izdelkih, ki imajo poliran marmor bodite pozorni, saj je površina zelo občutljiva.

Nasveti:

  • Zaželeno je, da pri uživanju hrane in pijače uporabljate podstavke za kozarce ali krožnike.
  • Elementi z vročo ali hladno površino ne smejo biti v neposrednem stiku z marmorjem.
  • Vsako razlito tekočino je treba takoj pobrisati z mehko krpo, da preprečimo absorbacijo tekočine v kamen.
  • Razlito območje posušite z mehko suho krpo. Vsaka kisla ali alkalna snov lahko poškoduje površino.

Površino obrišite enkrat ali dvakrat na teden z mehko krpo. Marmor lahko pobrišete s krpo, navlaženo v topli vodi. Po čiščenju z navlaženo krpo, marmor nato temeljito obrišite še z mehko suho krpo. Za bolj temeljito čiščenje uporabite PH nevtralni detergent, razredčen v vodi ali izdelek za čiščenje, posebej zasnovan za nego marmorja.

KOVINSKO PODNOŽJE

Polirano kovino čistite z vlažno bombažno krpo. Po čiščenju temeljito obrišite še s suho mehko krpo. Ne uporabljajte čistil z alkoholom ali topil za kovine.

Dostava

Dostava

Naši izdelki so skrbno zapakirani v zaščitno embalažo, posebej zasnovano za zaščito izdelkov pred poškodbami med dostavo. Na vsaki embalaži so varnostni simboli za skrben in varen transport, ki omogočajo da paket prispe do stranke nepoškodovan.

Dostavna služba dostavlja naše izdelke neposredno do vrat vašega doma. Dostavna služba vas bo predhodno kontaktirala, tako da se boste lahko dogovorili za čas dostave, ki vam ustreza.

Stroške dostave in stroške carine krije stranka. Stroški dostave se izpišejo, ko ob naročilu izpolnete svoje podatke in so vključeni v skupno končno ceno. Stroški dostave so odvisni od teže izbranega izdelka in države kamor bi želeli prejeti naš izdelek.

Ob pričetku dostave obvestimo kupca in mu zagotovimo sledilno številko (tracking number), s katero lahko sledi pošiljki.

Dostavljamo v naslednje države: Slovenija, Avstrija, Hrvaška, Nemčija, Italija, Češka, Madžarska, Srbija, Slovaška, Belgija, Bolgarija, Francija, Velika Britanija, Nizozemska, Poljska, Romunija, Danska, Finska, Grčija, Irska, Latvija, Litva , Španija, Švedska, Švica, Norveška, Turčija, Republika Makedonija, Ruska federacija, Belorusija, Ukrajina, Izrael, Islandija, Gruzija, Albanija, Kanada, Združene države Amerike, Mehika. Za druge destinacije nam pišite na info@bernix.si.

Čas izdelave pohištva traja 4-5 tednov ali 4-7 tednov v primeru lakiranja. Dostava traja od 1 do 7 dni po vsej Evropi.  Za ostale destinacije vas lahko obvestimo v skladu z vašo zahtevo, zato nam pišite na info@bernix.si. Če je izdelek na zalogi, ga lahko prejmete že v roku enega tedna.

Dostava traja od 1 do 7 dni po vsej Evropi. Za ostale destinacije vas lahko obvestimo v skladu z vašo zahtevo, zato nam pišite na info@bernix.si. Kadar je naročilo dano za dostavo, kupca obvestimo in mu zagotovimo sledilno številko, s katero lahko sledi pošiljki.

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Aphrodita – Verde Alpi”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja