V večstanovanjski stavbi Rezidenca Celovška z 60 stanovanji in prodajno galerijo, ki se bo nahajala v zgornji Šiški ob Celovški cesti, smo oblikovali interier modernega 3-sobnega stanovanja, za mlado družino. Stavba je iz dveh delov, nižjega poslovnega dela in visokega stanovanjskega dela, ki nudi lepe poglede na Kamniško-Savinjske Alpe, Šišenski hrib ter ljubljanski grad.

Koncept zasnove interierja je uporaba belih in svetlo sivih tonov v kombinaciji naravnih materialov kot sta les in naravni kamen z poudarjenimi črnimi detajli. Funkcionalno zasnovana notranja oprema, kot so kuhinja, notranje omare v spalnici, dnevnem prostoru in hodniku dajejo stanovanju prostornost za poljubno umestitev barvnih pohištvenih kosov.

Stanovanje zajema predprostor z povezovalnim hodnikom, iz katerega dostopamo do glavne spalnice, otroške sobe, kopalnice z ločenim WC-jem in glavnega bivalnega prostora, ki združuje kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo v skupen prostor. Prednost stanovanja je v tem, da ima vsaka soba, velika okna z drsnim odpiranjem, ki nas vodijo na ločene prostorne balkone z super pogledi na Ljubljano. Stanovanje je prostorno in svetlo. Z moderno zasnovo in izbiro materialov daje svežino bivanja na super lokaciji.

AVTORJI

BORUT BERNIK
EKATERINA BERNIK

LOKACIJA

LJUBLJANA, ŠIŠKA, SLOVENIJA

KVADRATURA

75 m2

TIP

NOTRANJE OBLIKOVANJE
3D VIZUALIZACIJE

LETO

2020

Related projects