V večstanovanjski stavbi Rezidenca Celovška z 60 stanovanji in prodajno galerijo, ki se bo nahajala v zgornji Šiški ob Celovški cesti, smo oblikovali interier modernega 3-sobnega stanovanja, za mlado družino. Stavba je iz dveh delov, nižjega poslovnega dela in visokega stanovanjskega dela, ki nudi lepe poglede na Kamniško-Savinjske Alpe, Šišenski hrib ter ljubljanski grad.

Koncept zasnove interierja je uporaba belih in svetlo sivih tonov v kombinaciji naravnih materialov kot sta les in naravni kamen z poudarjenimi črnimi detajli. Funkcionalno zasnovana notranja oprema, kot so kuhinja, notranje omare v spalnici, dnevnem prostoru in hodniku dajejo stanovanju prostornost za poljubno umestitev barvnih pohištvenih kosov.

Stanovanje zajema predprostor z povezovalnim hodnikom, iz katerega dostopamo do glavne spalnice, otroške sobe, kopalnice z ločenim WC-jem in glavnega bivalnega prostora, ki združuje kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo v skupen prostor. Prednost stanovanja je v tem, da ima vsaka soba, velika okna z drsnim odpiranjem, ki nas vodijo na ločene prostorne balkone z super pogledi na Ljubljano. Stanovanje je prostorno in svetlo. Z moderno zasnovo in izbiro materialov daje svežino bivanja na super lokaciji.

AVTORJI

BORUT BERNIK
EKATERINA BERNIK

LOKACIJA

LJUBLJANA, ŠIŠKA, SLOVENIJA

KVADRATURA

75 m2

TIP

NOTRANJE OBLIKOVANJE
3D VIZUALIZACIJE

LETO

2020