MAISON&OBJET 2019

BERNIX furniture design na sejmu MAISON&OBJET 2019

 

MASION&OBJET je eden najbolj znamenitih sejmov za notranjo opremo, oblikovanje, arhitekturo in bivalno kulturo. Letos bo sejem potekal od 6. do 10. septembra v Parizu.

Na sejmu lahko odkrijete več kot 600 novih blagovnih znamk in 3000 razstavljavcev z vsega sveta, zaradi česar je vsekakor vreden obiska. Zanimiv podatek je, da se skoraj 30% blagovnih znamk odloči samo za razstavljanje na MAISON&OBJET. Blagovne znamke bodo predstavile široko paleto rešitev od notranje opreme in razsvetljave do različnih kosov pohištva, predvsem vse, kar bi lahko potrebovali za opremo katerega koli prostora!

Z veseljem vas obveščamo, da smo bili letos izbrani kot eno izmed šestih podjetij, ki bo slovensko oblikovanje predstavilo na sejmu MAISON&OBJET skupaj z SPIRIT Slovenija – Javno agencijo Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Veseli nas, da vas lahko povabimo na našo stojnico: M 154 / O148 dvorana 6, kjer bomo predstavili našo najnovejšo ponudbo in našo novo kolekcijo unikatnih, ročno izdelanih, marmornih kavnih mizic.

Veselimo se vašega obiska!

Ekaterina & Borut Bernik

BERNIX furniture design

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja