MAISON&OBJET 2019

MAISON&OBJET 2019

Letos smo sodelovali kot razstavljavci na prestižnem oblikovalskem sejmu Maison&Objet v Parizu. Veseli in ponosni smo, da smo bili del sejma, saj je Maison&Objet več kot le sejem, to je eden glavnih dogodkov v industriji notranje opreme na svetu.

BERNIX furniture design je bilo izbrano s strani javne agencije SPIRIT Slovenija, kot eno izmed 6 slovenskih pohištvenih in oblikovalskih podjetij. SPIRIT Slovenija je skupinsko predstavitev na tem sejmu organizirala že četrtič. Tako smo na skupnem razstavnem prostoru v hali 6 na 75 m2 razstavne površine predstavili našo blagovno znamko skupaj z ostalimi petimi slovenskimi podjetji.

Na sejmu smo poleg obstoječe kolekcije kavnih mizic predstavili še dve novi kolekciji. Nova kolekcija okroglih kavnih miz z imenom Celine, ki so na voljo v treh različnih velikostih in višinah, je pritegnila veliko pozornosti in pozitivnih povratnih informacij s strani obiskovalcev na našem razstavnem prostoru. Predstavili smo tudi kolekcijo kavnih miz z imenom Harmony, ki so oblikovane tako, da združujejo tanko elegantno podnožje in naravni marmor z zaobljenimi robovi in dajejo videz uravnoteženosti in lebdenja. Edinstvena mizica Harmony  je pritegnil veliko pozornosti na sejmu in navdušila javnost.

(slika iz arhiva MAO in CZK)

Poleg tega je na razstavnem prostoru organiziral tudi sprejem za tujo poslovno javnost, ki se ga je udeležila tudi nova veleposlanica RS v Parizu, Metka Ipavic. »Slovenija je ponosna na svojo oblikovalsko tradicijo, bogato industrijsko ter oblikovalsko kulturo in estetiko. Imamo številne vrhunske oblikovalce in proizvajalce, ki ustvarjajo doma in v tujini. Slovenska podjetja so tudi prejemniki številnih mednarodnih nagrad, kot je denimo Red dot za inovativnost. Pohištvena industrija in oblikovanje sta tržni niši, s katerima želimo bolj prodreti na globalni trg« je povedala. Poudarila je, da so v okviru aktualnega Akcijskega načrta sodelovanja med Slovenijo in Francijo med prednostnimi nalogami tudi sodelovanje in skupni projekti na področju industrijskega oblikovanja, zato je nastop slovenskih podjetij na tem sejmu ocenila kot prvi korak k izpolnjevanju tega.

(slika iz arhiva MAO in CZK)

Imeli smo priložnost spoznati veliko arhitektov, notranjih oblikovalcev, trgovcev s pohištvom in drugih možnih poslovnih partnerjev ne samo iz Francije, temveč tudi iz drugih držav. Predstavili smo jim svojo blagovno znamko z našimi izdelki ter prisluhnili njihovim potrebam in povpraševanju. Med obiskovalci smo vzbudili veliko zanimanja, pridobili smo veliko povpraševanja s strani notranjih oblikovalcev in arhitektov ter nekaj res dobrih kontaktov, s katerimi obstajajo možnosti za sklenitev poslovnih sodelovanj v prihodnje. Komaj čakamo, da jih uresničimo!

Zahvalili bi se vsem gostom, ki so obiskali naš razstavni prostor na sejmu Maison&Objet. V veliko veselje nam je bilo, da smo se srečali in spoznali! Upamo, da ste se imeli dobro in prejeli koristne informacije. Vedno nas lahko kontaktirajte na naš email naslov: info@bernix.si ali pokličete, če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete kakršne koli informacije.

Radi imamo Pariz in Maison&Objet in se že veselimo, da se ga bomo lahko udeležili prihodnje leto!

 

BERNIX furniture design

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja