O nas

BERNIX furniture design – Nov pohištven brand

Z veseljem vas obveščamo o odprtju naše nove spletne trgovine ročno izdelanega ekskluzivnega pohištva iz marmorja!

Naj se vam prvo predstavimo, sva poročen par Ekaterina in Borut Bernik. Najino poklicno življenje je povezano z arhitekturo in oblikovanjem. Najin prvi večji stik z oblikovanjem kamnitih izdelkov je bil na Mednarodni razstavi oblikovanja kamna Marmomac v Veroni, kjer sva se popolnoma zaljubila v marmor.

Naravni marmor je plemeniti material, ki se uporablja v arhitekturi in kiparstvu že od starodavne Grčije in Rima. Ponovno postaja vse bolj priljubljen material, ki se ga vedno bolj uporablja v sodobni arhitekturi in oblikovanju. Naravni marmor ima veliko dekorativno vrednost in lepoto, ki lahko naredi vsako notranjost, okrašeno s tem plemenitim materialom, razkošno in izjemno. Resnično je neverjetno, kako je narava ustvarila takšno raznolikost barv in vzorcev. Včasih se zdi, da bi lahko neprekinjeno opazovali čudovite vzorce na marmorju, ki jih je skozi tisočletja oblikovala narava.

Z našim navdihom nad marmorjem smo se odločili ustvariti novo pohištveno blagovno znamko ekskluzivnega, ročno izdelanega in sodobnega pohištva, izdelanega iz edinstvenih, visokokakovostnih naravnih materialov. Naša želja je prinesti lepoto naravnega kamna v oblikovanje notranjega pohištva. Od samega začetka smo se osredotočili na ustvarjanje edinstvenih kosov pohištva z naravnim marmorjem in jeklom.

Naše pohištvo združuje sodoben dizajn, najboljši materiali in vrhunska kakovost. Proces izdelave ročno izdelanega pohištva izvajajo izkušeni obrtniki, ki uporabljajo svoje veščine in znanje v kombinaciji z najsodobnejšimi tehnikami. Naš cilj je zagotoviti unikatne izdelke vrhunske kakovosti, ki bodo osvetlili vaš prostor s svojo lepoto in čarom.

Načrtujemo, tudi širitev zbirke našega pohištva. Poleg kavnih mizic, bodo tu še jedilne mize, stranske mize, predalniki, nočne omarice, sodobna stojala za rastlinje, svetila, manjši dekorativni izdelki in še marsikaj zanimivega.

Izdelujemo ročno izdelano pohištvo po meri, kar pomeni, da nudimo tudi možnost izdelave naših izdelkov po različnih dimenzijah, ki ustrezajo stranki. Stranka lahko zagotovi svoje lastne mere za naše oblike izdelkov in izbira lahko tudi med drugimi materiali. Če imate kakšno posebno željo, se lahko obrnete na naš email info@bernix.si in z veseljem bomo ustvarili nekaj posebnega in edinstvenega samo za vas!

Ustvarite si prostor svojih sanj z nami!

BERNIX Furniture Design

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja