Design District - mednarodni sejem pohištva in oblikovanja notranje opreme

Bernix furniture design na Design Districtu – mednarodnem sejmu pohištva in oblikovanja notranje opreme.

Letos smo se udeležili mednarodnega sejma pohištva in oblikovanja notranje opreme Design District 2018 v Rovinju na Hrvaškem. Sejem je bil namenjen tistim, ki iščejo nove rešitve za oblikovanje notranjih prostorov tako za zasebne, kot tudi za javne prostore ter edinstveno pohištvo.

Kaj je bolje, kot priti na eno mesto in hkrati videti vse najboljše kose pohištva različnih proizvajalcev in po možnosti izbrati vse podrobnosti za vaš interier? Zato mnogi ljudje raje obiščejo sejem pohištva, kjer lahko v sproščenem vzdušju hodijo in izberejo vse za svoj dom.

Rovinj nas je pozdravil s čudovitim vremenom in toplimi ljudmi, ki smo jih tam srečali. Sejem je potekal v stari tovarni v središču mesta ob morju, kjer so razstavljavci in obiskovalci lahko uživali v  dizajnu predstavljenega pohištva v razstavnih dvoranah in čudovitem pogledu na morje z barvitim sončnim zahodom!

Naše izdelke smo zastopali v sodelovanju z Nimo Studio, mladim arhitekturnim birojem, ki je specializirano za oblikovanje hotelskih interjerjev, javnih površin, barov in restavracij. Imeli smo dobro priložnost, da smo se predstavili našim strankam in partnerjem. Vedno se je dobro zavedati najnovejših trendov v oblikovanju notranjosti in pohištva, videti inovativne izdelke in nove materiale, pohištveni sejmi so pravo mesto, ki ponujajo velike priložnosti za takšne stvari.

Resnično smo uživali v našem bivanju v Rovinju, prišli smo v stik z našimi novimi partnerji, komunicirali z našimi kupci in hvaležni smo za odlične povratne informacije, ki smo jih prejeli od vseh. Radi bi se zahvalili temu lepemu mestu za toplo dobrodošlico in vsem, ki so obiskali naš razstavni prostor! Verjamemo, da se bomo prihodnje leto prav tako udeležili sejma in predstavili naše najnovejše izdelke. Hvala, se vidimo!

Bernix furniture design

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja